Friday, 5 June 2009

brg yg dah siap :)

ni koleksi brg2 yg di tempah oleh customer dari manjung...tqvm gee! :)
gee nak jadikan brg2 yg ditempah ni sbg 'doorgift' kpd special guests masa kenduri kawin adiknya nanti :)
jom layan gambar2 nih:

1 comment:

Rabia said...

Ernie! rindu nyer kat ko. Dah lama tak jumpa..

Never thought that you have opened an online biz. Keep it up! Mana tahu, next time aku boleh belajar2 dari ko..hehe..

Nanti aku linkkan page ko kat blog aku :)

p/s: aku still ingat lagi brg2 kreatif yg ko pernah buat dulu..ada lagi tak? all the handycraft yg ko pernah buat masa kat U dulu. ambil lah pic and uploadlah kat website.