Tuesday, 4 January 2011

Order :)

Salam semua :)

repeat order from k.alizah annol a.k.a beb_lana from keningau, sabah :)

2 pcs hanging throw cushion (Home Sweet Home)
2 pcs hanging love pillow (HP010) - shabby blue
2 pcs hanging love pillow (HP010) - white + small pink flowers
2 pcs doilies


2pcs lovely hats design A (above)
2pcs lovely hats design B (below)


18 pcs fabric cuppies assorted designs


18 pcs fabric cuppies assorted designs



tq so much for keep on ordering n trusting my craftworks :)

8 comments:

Rafina Mimi Zairul Murni said...

cntiknya..perhiasan dlm rumah ke ni?mcm mana nk tempah?berapa harganya?

amfeaz said...

tqvm sis :) fabric cuppies ni boleh dijadikan hiasan rumah atau doorgift utk sbrg function/majlis (wedding, aqiqah, dinner, reunion, etc) atau sebagai hadiah kpd org tersayang. sesuatu yg unik & terbaru...cantik dipandang, x boleh dimakan :)

saya dah email cara nak tempah & harganya sekali, nnti check ye :)

Gieyana said...

mmg cantik ler cuppies kamoo..dok area mn nie?

amfeaz said...

tqvm sis :) saya dok area damansara, kl :) don't worry, dok jauh pun bleh order, posmen leh tolong hantarkan :)

PReDicToR said...

wahh cantiknya..rase sesuai wat doorgift nei...xde snarai harga ke?

amfeaz said...

tqvm sis :) mmg sgt sesuai utk dijadikan doorgift :) saya emailkan quotation harga, nnti check ye :)

Anonymous said...

salam..canteknyer..boleh dpt quotation tak..tq

amfeaz said...

wslm wbt anonymous :) tqvm :) bg email address, nnti saya hntar quotation :)