Tuesday, 28 December 2010

rumah customer Amfeaz's Creative Collections (part 2) :)

Salam semua :)

another loyal customer for our products is k.ogy from Putrajaya :)...presenting you...her sweet and lovely house :)

fabric cuppies

fabric cuppies

fabric cuppies

fabric cuppies

fabric cuppies

fabric cuppies


k.ogy mmg dah jadi regular customer Amfeaz sejak pertama kali meng'order' fabric cuppies sbg doorgift wedding nya. since then, dia selalu order brg2 dari Amfeaz utk dijadikan hiasan di rumahnya & jugak sebagai hadiah pada orang lain :)

thanx for the support, k.ogy...moga murah rezeki selalu :)



12 comments:

Ogy said...

ehh ehhh...malunyaa aii....hik2.....

amfeaz said...

huhuu...ape nak maluuu...rumah akak kan comel :)

So Shy Lady said...

cantik..cantik smuanya

amfeaz said...

mekasih ;)

akmafaizal said...

cantik2...

amfeaz said...

time kasih :)

AngahSayang2314 said...

yupp kak g memang macam tue cretive sangat2 apa pun best layan kak g nie hehehee

amfeaz said...

tq for coming here angah :)...heheh...k.ogy mmg kreatif n bercitarasa seni yg tinggi :)

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said...

ooo...kat sini rupa nya ko bli ja ogy..kakD dah tau dah hehehehe...
amfeaz kat loqsaq tak dak ka?huhuhuhu..
BTW kakD dah polo sini....164

amfeaz said...

kak D :) akak dok kat mane pun boleh ode, saya poskan :) timakasih sudi follow :)

Izzati Hashim said...

comel! ^^!

semua ni buat sendiri ke? sgt kreatif :D

amfeaz said...

tima kasih byk2 :) ye, my self-handmade products :)